Uluslararası gıda sektörünün ihtiyaçlarına cevap olarak geliştirilen FSSC 22000 Standardı hızla büyüyen bir belgelendirme programıdır. FSSC 22000 Sistemi; gıda üreticileri ve perakendecileri için dünya çapında tanınan ve kabul edilen Global Gıda Güvenliği Girişimi’nin (GFSI) ISO tabanlı gıda güvenliği yönetim sistemi sertifikasını sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Akkim stratejik hedefleri doğrultusunda Nazilli tesislerinde gıda katkı maddesi olarak E 466 Sodyum Karboksimetil Selüloz üretir. CMC, gıda sektöründe fermente süt ve süt ürünleri, pastörize krema, taze/kurutulmuş makarna ve erişteler, dondurulmuş/pişmiş balık/et ürünleri, sıvı yumurta ürünleri, diğer şekerler/şuruplar, kahve ve kahve ürünleri vb. gibi ürünlerde kullanılır.

Akkim ürünlerinin FSSC 22000 uygunluğu için Müşteri Hizmetleri departmanımızla iletişime geçebilirsiniz.