Celanese, Türkiye’de Yeni Müşterilerle Buluşuyor

Celanese, Türkiye’de Yeni Müşterilerle Buluşuyor

Celanese Global Satışlar Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Todd Elliot, “Özel kimyasallar, yüksek performanslı mühendislik polimerleri ve emülsiyon polimerleri konusunda küresel bir tedarikçi olan Celanese artık Türkiye’deki ve bölgedeki müşterilerine de destek hizmetleri, gelişmiş ürünler ve derin bir teknik bilgi sunacak” diyor.

Celanese’in İstanbul’daki satış merkezi otomotiv, elektrikli cihazlar, medikal cihazlar ve sanayiye (örneğin boyalar, kaplamalar, yapıştırıcılar) hizmet verecek. Nitelikli Celanese temsilcilerinden oluşan ekip, bölgedeki müşterilere destek sunacak.

Celanese Avrupa Satış Başkan Yardımcısı Maria Ciliberti bu konuda şunları ifade ediyor: “Bu bölge Celanese açısından önemli bir pazar ve bir odak noktası. Örneğin Türkiye, EMEA bölgesinin en büyük, dünyanın da ikinci büyük cihaz üreticilerinden biri. İstanbul’daki Celanese satış ekibi, şirketimizin tüm portföyünü ve teknik uzmanlığını her sektörden işletmenin hizmetine sunacak.”