Ak-Kim Kimya, yeni ürünlerini ve inovatif çözümlerini ITMA Fuarı’nda sergiledi

22.12.2015

Türkiye’nin öncü kimya şirketi Ak-Kim Kimya, 1951’den bu yana düzenlenen ve tekstil sektörünün dünyadaki buluşma noktası olan ITMA’ya (Uluslararası Tekstil ve Konfeksiyon Makinaları Fuarı) katıldı.

Ak-Kim, İtalya’nın Milano kentinde bu yıl 17.si düzenlenen ITMA Fuar’ında yeni ürünlerini ve inovatif çözümlerini sergileyerek, sahip olduğu know-how ve teknolojileri ziyaretçilere aktardı. 12-19 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenlenen ITMA Fuarı, tekstil ve konfeksiyon makinaları sektöründe trendlerin, değişimin, rekabet ile inovasyon çözümlerinin konuşulduğu, dünyaca kabul görmüş ve takip edilen sayılı etkinliklerinden biri olarak görülüyor.

Fuarda birçok farklı ülkeden ziyaretçiyle buluşma fırsatı yakaladıklarını belirten Ak-Kim Kimya Tekstil Kimyasalları Satış Bölüm Yöneticisi olan Ali Oğuz Alper, ‘‘Toplam 8 gün süren fuar boyunca mevcut ve potansiyel müşterilerimizle bir araya gelerek, yurtdışında tekstil alanında hedeflediğimiz işbirlikleri için yeni bağlantılar kurduk. Fuarda başlattığımız görüşmelerin, Ak-Kim’in yurt dışı pazar payının büyümesine önemli katkı yapacağına inanıyoruz’’ dedi.

46 ülkeden 1.700’e yakın fuar katılımcısına ev sahipliği yapan ve dünyanın dört bir yanından gelen müşterileri, bayileri ve sektör liderlerini buluşturan ITMA 2015 fuarı, 147 ülkeden yaklaşık 123 bin ziyaretçiyi ağırladı.