Ak-Kim, inovasyon için masada!

3.12.2015

Türkiye’nin öncü kimya şirketi Ak-Kim Kimya, Avrupa’nın ve dünyanın en büyük uluslararası firmalarının yer aldığı ve inovasyon liderlerini bir araya getiren ‘‘Innovation Roundtable’’ etkinliğine katıldı.

Bugüne kadar toplamda 200 firmadan 500 katılımcının bir araya geldiği Avrupa’nın en geniş kapsamlı inovasyon liderleri toplantısında, Avrupalı ve global sektör temsilcisi katılımcılar, karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak know-how ve sektör tecrübelerini paylaştılar.

Ak-Kim, etkinlik süresince katılımcılarla birlikte farklı ve yenilikçi iş modelleri, inovasyon dünyasındaki gelişmeler ve Ar-Ge üzerine paylaşımlarda bulundu. Katılımcıların sektör tecrübelerini paylaşmaya teşvik edildiği etkinlikte uluslararası yeni iş ağları kurulması hedeflendi.

Etkinlik, Kasım ayında Kopenhag’da gerçekleşti. Ak-Kim, bu yıl içinde gerçekleşecek workshoplara ve zirvelere de katılım göstermeye devam edecek.