Ak-Kim, IFAT Eurasia fuarında çevre dostu su çözümlerini tanıttı

1.1.2018

Ak-Kim, Avrasya’nın Lider Çevre Teknolojileri Fuarı IFAT Eurasia’da yeni yatırımı ultrafiltrasyon modülünün ve su arıtma kimyasallarının tanıtımını gerçekleştirdi.

Ak-Kim, sektör profesyonellerini bir araya getiren ve çevre teknolojileri sektörünün Avrasya Bölgesi’ndeki nabzını tutma iddiasıyla yola çıkan IFAT Eurasia’da çevre dostu ve yenilikçi su çözümleri ile su arıtma kimyasallarını ziyaretçilerin ilgisine sundu. Ak-Kim fuar kapsamında ultrafiltrasyon sistemleri için özel olarak tasarladığı yüksek performanslı delikli elyaf bazlı membran modülünü de mevcut ve potansiyel müşterilerine tanıttı.

Türkiye’de tek çatı altında farklı sektörlere yönelik çeşitli kimyasallar üreten ender firmalardan biri olan Ak-Kim, son yıllarda su alanında yaptığı yatırımlarla öne çıkıyor. Ak-Kim, su arıtma tesislerindeki tüm kimyasal ihtiyaçlara yönelik geniş ürün gamına ilave olarak 2015 yılında kurduğu su çözümleri departmanı bünyesinde Ultrafiltrasyon Modülü, mühendislik tasarım ve montaj çözümleri, satış sonrası teknik hizmet ve danışmanlık da sunarak arıtma tesislerinin tüm ihtiyaçlarını karşılamaktadır.