Ak-Kim Kimya, 15-19 Haziran 2015 tarihleri arasında ACHEMA Fuarı’nda mühendislik projelerini ve yeni yatırımı olan ultrafiltrasyon sistemini tanıttı

20.6.2015

ACHEMA Fuarı’na mühendislik alanında Türkiye’den katılan tek firma olan Ak-Kim Kimya, fuar süresince teknoloji satışları ve tesis kurulumu faaliyetlerini tanıttı. Ak-Kim’in şimdiye dek yurt dışında kurmuş olduğu klor alkali, hidrojen peroksit, hidroklorik asit ve demir III klorür tesisleriyle ilgili bilgiler de ziyaretçilerle paylaşıldı.

Ziyaretçiler; Ak-Kim hakkında genel bilgi alırken; bir yandan da Ak-Kim’in büyüme hedefleri ve yeni yatırımları ile ilgili fikir sahibi oldular.

Ak-Kim bünyesinde çalışmaları tamamlanmak üzere olan; ultrafiltrasyon sistemi de ziyaretçilere tanıtıldı. Bu proje kapsamında, atıksu ve içme suyu arıtımında kullanılan membran modülleri Yalova’da üretilecek. Ak-Kim bölgedeki tek üretici olarak faaliyet gösterecek.

Ak-Kim; proses endüstrisinin lider fuarı olan ACHEMA’ya katılarak mühendislik vizyonunu vurgulamanın yanı sıra; dünyanın dört bir yanından gelen sektör temsilcileriyle bir araya gelme fırsatı buldu.